Kiitos palautteista ❤

 
photo-1524136964799-6ba980a735f7.jpg
 

“Tanjalla käynti ei ole vain pelkkä kauneus/hyvinvointipalvelu, vaan todella kokonaisvaltainen elämys (alkaen jo ajomatkasta pitkin kumpuilevaa maalaismaisemaa). Tanjalla on jokin aivan erityinen tapa hoitaa ja mystisen rentouttava kosketus ❤️ Erityismaininta gua sha-hoidolle, meni suoraan hoitojen ykköseksi 👌🎯”


“Ihanan rentouttava , kokonaisvaltainen hoito jonka jälkeen sekä kroppa että mieli tuntuivat kevyemiltä. Tanjasta huokuu positiivista energiaa joka välittyy myös hoidettavaan. Kaikesta huomaa että hoitojen tekeminen ei ole vain työtä Tanjalle vaan hänen tekemisessään on sydän läsnä. Suosittelen jokaiselle.❤️”


“Tanjan aromaterapiahieronta on aivan uskomaton. Hän pääsi niin ihon alle hieronnallaan että olin kuin täysin uusi ihminen käsittelyn jälkeen. Aivan ihana kokemus enkä malta odottaa että pääsen jälleen. Suosittelen jokaiselle joka tarvitsee täydellisen stopin arjen pyöritykseen. Tanjan käsissä et ajattele mitään, olet vain läsnä siinä hetkessä ja vain itsellesi.”


“Tanjan hoidot ovat uskomattoman rentouttavia, hoitavat kädet ja mielettömän rauhoittava ympäristö-takuuvarma poistuminen arjen huolista. Lämmin suositus! ❤️”


Ihana hoitola ja aivan ihana Tanja❤ 100% suositus


“Tanjan käsissä pääsee hyvänolon matkalle💛
Suosittelen lämpimästi.“


“Ihana aromahieronta! Todella rentouttava kokemus ❤️”


“Tanjan kasvohoidot ovat enemmän kuin kasvohoitoja. Hetki on yhdistelmä kaunistautumista, rentoutumista, rahoittumista. Hoitavia ja hierovia käsiä ja kauneutta. Kokonaisvaltainen hyvä olo - ja ihana paikka, joka on kaukana kaupungin kiireestä. Ehdottomasti the one and only, Tanjan maagiset kädet. Ja ajelun arvoinen, vaikka kauempaakin.”


"Aivan huippu kokemus. Tanjan tyyli, paikka, asenne ja ammattitaito vakuutti karskinkin miehen. Lämmin suositus!" 


"Tanjan hoidossa viihtyisässä hoitolassa hellittiin kasvojen lisäksi mieltä. Kiitos ihanasta olosta. Suosittelen lämpimästi."


"Täydellinen paikka irtaantua hetkeksi arjesta ja vain rentoutua & nauttia hoidoista. Erinomainen, asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Tulen varmasti käyttämään jatkossakin."


"Kasvohoito oli uskomattoman ihana ja rentouttava hetki kiireen ja stressin keskellä."


"Kiitos Ihana Tanja mahtavista ripsistä, kulmista sekä seurasta!"


Kiitos ❤